Despre noi

Global ITeste unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente IT Refurbished și Second Hand din Moldova, infiintata in 2009 pe piata din Moldova  iar din 2017 am început să ne extindem activitatea și pe piața din Europa. Oferim produse Refurbished din următoarele categorii: Unități Desktop, Monitoare, Calculatoare All-in-One, Laptopuri, Workstations, Servere și Componente PC cit si Software licentiat (windows 7 ,10 …)

Avem peste 10  ani de activitate, ceea ce ne ne oferă un avantaj: pe de o parte, suntem destul de tineri și dinamici pentru a fi pe placul clientilor si a ne adapta la toate cerințele pieței; iar pe de altă parte, avem destul de multă experiență pentru a face față tuturor situațiilor cu care ne confruntăm.

Echipamenetele noastre de tehnică de calcul recondiționată provin din import de tehnica din Europa si provin din suprastocuri, din produse expuse la raft sau din produse returnate de clienți în perioada de garanție. 

Toate produsele sunt testate riguros  înainte de le pune spre vânzare si sunt comercializate  doar daca au trecut testele de performanță.